Produkter

Sjalarna från Baby On Earth finns i olika utföranden. Samtliga sjalar är så kallade tvåvägs -stretch och godkända av Hip Dysplasia.

 

Bomullssjalen: 94% Ekologisk bomull, 6% elastan. Godkänd upp till 10kg. 5 m lång och 50 cm bred. Tyget är svalt och tunt men ändå stadigt. Rekommenderas från nyfödd och barnet bärs upprätt mage mot mage med ansiktet mot bäraren. Tvåvägsstretch och godkänd av Hip Dysplasia.

 

 

 

Bambusjalen: 94%Bambu, 6% elastan. Godkänd upp till 8kg. En svalare sjal som passar riktigt bra till sommaren och under barnets första tid i livet. 4,85 m lång.

 

 

 

Ringsjalen i 100% ekologisk bomull. GOTS certifierad.

 

 

 

 

Lilla bomullssjalen: 94% Ekologisk bomull, 6% elastan(barnversion). Denna version är tillverkad för lek. Bäraren är ett barn och man bär exempelvis en nalle eller docka. Barn gör i regel gärna som sina föräldrar. Varför inte låta dem ha en egen sjal och bära dom med?

2 m lång och 30cm bred.                                                                           

                                   

Elastanen i respektive sjal är inflätad bland bomullen för att göra den mer elastisk samt att den skall hålla formen längre.

Samtliga tvättas i maskin på 30°.

 

bithalsband-amningshalsband-babyonearth

Halsbanden. Finns i olika utföranden och är inte bara till för att utsmycka modern, utan även för att barnet skall ha något att klämma, känna, bita och undersöka.